Experiències

 • Alex Caballero. Erasmus de formació a Cracòvia.
  Ha estat una experiència molt enriquidora on he vist diferents maneres de treballar amb els alumnes participant activament en les seves classes i parlant individualment amb cada professor.
 • Neva Rivera. Erasmus de formació a Vilnius.
  Al llarg de tota la setmana van coincidir més professors d’altres escoles superiors de disseny; de França, Holanda, Turquia, Itàlia i Espanya, convidats a participar en la Setmana Internacional del Disseny, organitzada per l’escola d’acollida. La trobada oferia un espai de treball en xarxa, per compartir experiències docents i promoure futures col·laboracions.
 • Joana Martínez i Sheila Terron. Erasmus de pràctiques a Escòcia.
  Ha sido una experiencia enriquecedora, en la que hemos aprendido a vivir de forma independiente, trabajar en equipo, superar adversidades y convivir con personas de otras culturas en otro idioma que han marcado nuestro viaje.
 • Mireia Domènec. Erasmus de pràctiques a Bratislava.
  Tenia ganes de conèixer el centre-est d’Europa, que era per mi una de les zones més desconegudes del continent. Passar tres mesos a Bratislava m’ha fet descobrir moltes coses que desconeixia, com el caràcter i costums dels eslovacs, i he pogut visitar gran part del centre d’Europa, tal com volia. També he conegut persones de diferents països, algunes de les quals s’han convertit en bons amics. En definitiva, ha estat una experiència positiva que repetiria sense dubtar-ho.